Inleveren

Code

Als je kleding en/of speelgoed wilt verkopen dien je een code aan te vragen via deze website. Je ontvangt daarna maximaal 1 code.
Een code aanvragen kan via de website tot maandag 7 oktober 2019 of totdat het maximale aantal uit te geven codes is bereikt.
Een code bestaat uit een letter en een cijfer. Elk artikel geef je deze code en een volgnummer. Bijvoorbeeld eerste kledingstuk C 2-1 tweede kledingstuk C 2- 2 etc.
Op de klantenlijst noteer je van elk kledingstuk/artikel de code met het volgnummer, de maat en de prijs.
De klantenlijst kun je downloaden onder het kopje ‘code aanvragen’.
De code met nummer, maat en prijs noteert u ook op schilderstape en deze plakt u goed vast (let op: onzorgvuldig geplakte tape kan leiden tot het kwijtraken van uw kleding!)
De code met nummer, maat en prijs noteert u op witte/creme schilderstape en deze plakt u goed vast. Let op: Wij accepteren alleen nog kleding en speelgoed welke is gecodeerd met witte schilderstape, andere tape kunnen wij niet meer accepteren dit onder andere ivm het zoekraken van artikelen.
Deze plakt u achterin, aan de binnenkant van het kledingstuk, dus op de maatsticker of achterin de broekband.
(Setjes: broekje en trui allebei voorzien van dezelfde code, liefst aan elkaar maken d.m.v. een veiligheidsspeld)

Inleveren

De kleding en/of het speelgoed kun je inleveren op vrijdagavond 11 oktober 2019 in de Fontein, Sterrenkroos 56 in Zwolle van 19.15-20.00 uur.
Bij het inleveren zal één van de medewerkers samen met jou de ingeleverde artikelen checken, dit om problemen achteraf te voorkomen.
Wanneer er onduidelijkheid ontstaat over een bepaald artikel zal de organisatie van de kledingbeurs de doorslaggevende beslissing nemen.

Voorwaarden

Ophalen

Alle niet verkochte artikelen en de verkoopopbrengst kun je zaterdagmiddag 12 oktober 2019 tussen 14:00 en 14:30 ophalen in de Fontein.
Kom je je verkoopopbrengst niet halen dan bestemmen wij het voor het goede doel.
De inbreng is voor eigen risico, wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte kleding en/of speelgoed!

Opbrengst / goede doel

75% van de opbrengst is voor jezelf.
Van het totaal gaat nog €2,00 af voor de gemaakte onkosten.
25% van de opbrengst is voor een goed doel.
Deze keer is dat 'Park de Stadshoeve' en 'Stichting Matunkha'.

Je kunt ook de hele opbrengst bestemmen voor het goede doel, al het werk wordt je dan uit handen genomen.
Je dient dan wel voor vrijdag 4 oktober 2019 contact met ons op te nemen via het e-mailadres, kleding.speelgoed@gmail.com.